fredag 24 maj 2013

Ola kollar Youtube: CatalystAthletics

Bland mina 40000 miljarder Youtube-prenumerationer är det mest konsekvent högkvalitativa kontot förmodligen från gymmet Catalyst Athletics. Där tränar mestadels tjejer men också ett gäng killar, och alla är av väldigt varierande kroppstyper. De brukar lägga upp ett helt gäng 3-minutersfilmer i veckan plus små superkorta klipp med enskilda lyft där någon sätter pers i en övning.

Jag tittar gladeligen på exakt allt de lägger upp, dels för att tjejerna har väldigt bra teknik och dels för den väldigt inspirerande variationen av övningar de kör. Det är mäktigt både att se kolosskvinnan Tamara styrkevända och stöta 80 kg som om det bara är stången eller gymmets flugviktare Audra kriga sig igenom ett nytt pers i frontböj på samma 80 kg.

Jessica kör min gamla favorit ryckböj, men på MYCKET mer vikt än jag klarar:



Här är senaste "normalklippet", alltså en treminutersedit av ett träningspass:


Spana in resten och prenumerera här: https://www.youtube.com/user/CatalystAthletics/videos

3 kommentarer:

  1. Hej Ola,
    Tänkte hänga här lite när Kalle Zackari verkar ha semester (o när han bloggar är det bara konstiga saker...). Har tittat in förut, kommer göra det mer nu. Så jag hoppas du fortsätter.
    Ang din onda kropp, finns det en kanonbra grej du kan göra och det är vila tre veckor och lägga av sen... ;-).
    Skämt åsido, gör nåt annat ett tag, börja m lite vila, stretcha varje dag (även om du inte tränat), kanske yoga eller boxning (grym träning). Försök "nollställa" kroppen, låter flummigt men värt ett försök.
    Rock on!
    /PetetheHeat

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej & välkommen!

      Det är klubbmästerskap 15 juni, så planen är nu att härda ut dit och sen chilla med lite löpning, cykling, stretch och allt sånt som inte gör ont. Bara lyxträna helt enkelt.

      Måste bara skaffa såna där chuck norris-jeans så man kan stretcha utan att svida om varje gång.

      Radera
    2. Åh fan, självklart får du ju inte missa ett KM. Räknar m en fullödig rapport + bilder.
      Lycka till!
      /PetetheHeat

      Radera