onsdag 20 februari 2013

Allehanda drällträning

I måndags hjälpte jag Nyårsköftedeltagarna Love och Mårten (OBS ingen av dem är med på bilden i länken) att tråckla sig genom det pass jag komponerat åt gruppen den här veckan, "Bandolas Böjbonanza" som gick ut på 3x5 maxtunga frontböj, sen 1x20 vanliga böj på 90% av vikten och sist 3x5 ryckböj (overheat squat på utrikiska). Jag gjorde samma pass själv mellan coachandet men det är av oklar anledning sjukt svårt att få tryck i kroppen när man svamlar och socialiserar hela tiden, så i sista setet ryckböj på 60 kg bommade jag.

Det blev inget tisdagspass i går eftersom jag ägnade dagen åt att fylla år och därmed åt pizza och drack vin i stället. Så i dag blev det första Sats-passet sen tidigt i januari med 4 km löpning på 20 minuter där låren vänligen men bestämt påpekade att de inte var vana att ruskas runt på det där viset. Andningen fungerade däremot kanonbra, så tack Thoraxkliniken på Karolinska för ny astmamedicin.

Sedan tänkte jag härja runt med axlarna och kringliggande kött för att försöka komma på varför stöt gör så helvetiskt ont. Bänkpress för första gången på över en månad gick bra med 3 femmor på 70 kg. Eller ptja det är ju bra för att vara jag, men i ett lite större perspektiv är det ju ganska sorgligt resultat för en snubbe på 92-93 pannor. Ja, jag fortsätter gå upp i vikt.

Jag klämde inte lite dips också och med tanke på hur tungt det kändes är det goda odds att jag ska överleva utan att äga ett dipsbälte nån månad till. Sedan allehanda axel-, triceps- och latsövningar för att försöka komma på vad som är fel. Lyckades dra exakt noll slutsatser där tyvärr, men fick discogymmarpump för första gången på kanske ett halvår så när jag kom hem tog flickvännen spännigt foto på mig. Men det får ni inte se för det här är faktiskt en familjeblog! Eller näe där ljög jag men jag kommer säkert bara ångra mig när bilden väl är oåterkalleligen sjösatt i datahavet internet och jag sen kommer på att jag ska konvertera till islam och bli kvinna, så jag unnar mig lite betänketid kring det här med att visa hud helt oprovocerat.

I morgon är det ledarlett på klubben igen, men jag har inte gjort lyften en enda gång sen förra torsdagen. Inte okej, ska jag bli bra på detta så är det satsning som gäller, inte lalla runt med en massa annat larv.

Avslutningsvis tänkte jag säga att nu ska jag äta ett par-tre hekto naturgodis jag hittade i köksskåpet men jag har redan ätit upp allt innan jag han skriva klart inlägget. Beach 2035!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar